J
Je bent hier : Home__

netwerk
P
sychiatrische Zorg aan patiŽnten in de Thuissituatie
 

PZT Lotus heeft een aanbod op 3 terreinen:


1) Coaching en ondersteuning.
Wanneer een cliŽnt met een psychische problematiek niet onmiddellijk nood heeft aan begeleiding, maar de hulpverleners rond hem of haar toch graag advies, ondersteuning en coaching krijgen. Indien nodig kunnen we bij de cliŽnt aan huis gaan of deelnemen aan een team.

2) Kortdurende begeleiding.
In deze kortdurende begeleiding willen we de cliŽnt in en 5-tal gesprekken op weg helpen naar een grotere zelfredzaamheid of ter ondersteuning van het Mobiel Team ADS Zuid. Dit kan aan de hand van volgende actiepunten: adviesverlening, uitbouw van een sociaal netwerk, psycho-educatie, toeleiding naar de meest gepaste hulp (CAW, OCMW, CGG, ELP, gezinszorg, thuisverpleging,.), ondersteunen bij structurering van arbeid, vrije tijd en dagelijks leven, hervalpreventie (opmaken signaleringsplan en /of crisisplan).

3) Vorming.
Vanuit onze jarenlange ervaring in de praktijk kunnen wij de psychische problemen en hoe ermee om te gaan in de thuissituatie op een praktische, levendige en begrijpelijke wijze naar voor brengen. Uiteraard overleggen we steeds met de aanvrager om ons aanbod zo goed mogelijk te laten overeenstemmen met de wensen en mensen.

home

 
 
 
 
Copyright © 2009 PZT Lotus – Alle rechten voorbehouden | Liggingsplan| Design & hosted by DigiSol